www.sciencetech.gr
  Επιλεγμένος τομέας: www.sciencetech.gr      
enselect
select
   » Αρχική » Όργανα - Εξοπλισμός » ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ » Αξιολόγηση Καρδιακού Στρες »
Κατηγορίες
Νέα προϊόντα Περισσότερα
Καρδιοσυχνόμετρο POLAR πολυαθλημάτων Vantage V HR
Καρδιοσυχνόμετρο POLAR πολυαθλημάτων Vantage V HR
Αναζήτηση
 

Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.


Cardioscan

 

 

 

 

 

 

 

 

Tι είναι το cardioscan; Αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας

 

• Βασίζεται σε ECG τριών καναλιών

• Έλεγχος ρίσκου για τον προσδιορισμό της κατάστασης της καρδιάς

• Προσδιορισμός του δείκτη καρδιακού στρες για τον προσδιορισμό της γενικής κατάστασης της υγείας

 

• Προσδιορισμός του επιπέδου φυσικής κατάστασης για επιβεβαίωση της παρούσας κατάστασης και την αντοχή στα επίπεδα του στρες

• Διάρκεια μέτρησης μόλις 2 λεπτών

• Το αποτέλεσμα παρουσιάζεται με μία ευκολονόητη φωτογραφική απεικόνιση της καρδιάς (ηλεκτρο-καρδιογραφικό πορτραίτο)

• Όλες οι μετρήσεις εκτυπώνονται με βάση το προφίλ του πελάτη

• Απεικονίζει την πρόοδο κάθε παραμέτρου (επιτρέπει τον έλεγχο των αποτελεσμάτων)

• Πρόγραμμα άσκησης για καλύτερη διαχείριση της προπόνησης και παρουσίαση της ιδανικής καρδιακής συχνότητας για άσκηση

 

 

Τώρα μπορείτε να δείτε πόσο γυμνασμένη είναι η καρδιά σας.

 

Το cardioscan αποτελεί έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο να δείτε την φυσική κατάσταση της καρδιάς σας. Με την βοήθεια των ηλεκτροδίων που τοποθετούνται στους αστραγάλους και τους καρπούς, τα ηλεκτρικά σήματα που παράγει η καρδιά ψηφιοποιούνται σε μία έγχρωμη απεικόνιση της καρδιάς στην οθόνη. 120 δευτερόλεπτα μετά, η τρισδιάστατη απεικόνιση της καρδιάς σας θα δείξει την καρδιακή κατάσταση του εξεταζομένου.

 

Τα πράσινα και μπλε χρώματα δείχνουν ότι η καρδιά σας βρίσκεται εντός των φυσιολογικών ορίων, τα κίτρινα και τα κοκκινωπά προειδοποιούν ότι χρειάζεται κάποια προσοχή και περαιτέρω έλεγχος, ενώ τα κόκκινα δείχνουν σοβαρές αποκλίσεις από την φυσιολογική κατάσταση.

 

 

 

Η διαδικασία λεπτομερώς

Το cardioscan ελέγχει την κατάσταση της καρδιάς και το στρες στο οποίο βρίσκεται. Βασίζεται σε ECG τριών καναλιών.

Διαδικασία: τα ηλεκτρόδια τοποθετούνται στους καρπούς και στους αστραγάλους. Ο εξεταζόμενος κατά την διάρκεια της μέτρησης κάθεται άνετα, ήσυχα και χαλαρά. Μετά από 2 μόλις λεπτά εμφανίζεται η έγχρωμη απεικόνιση της καρδιάς, συν όλες οι σχετικές τιμές τα οποία μπορούν να εκτυπωθούν και να αναλυθούν στον εξεταζόμενο.

 

Μετά από μερικές μετρήσεις το cardioscan μπορεί να απεικονίσει την εξέλιξη και να βοηθήσει με κατάλληλες συστάσεις για άσκηση. Το cardioscan δεν πραγματοποιεί διάγνωση με την έννοια του ιατρικού ηλεκτρο-καρδιογράμματος αλλά μία στιγμιαία απεικόνιση της παρούσας κατάστασης του καρδιο-κυκλοφοριακού σας συστήματος. Αυτό καθιστά τον καρδιακό έλεγχο μία απλή, γρήγορη και πρακτική μέθοδο μέτρησης που παρέχει στους γυμναστές, στους θεραπευτές και τους προπονητές τις πληροφορίες που χρειάζονται σε ό,τι αφορά τα επίπεδα του στρες, των φορτίσεων και των αλλαγών στην καρδιακή συχνότητα που θα πρέπει να ξεκαθαριστούν.

 

Με την λειτουργία EXERCISE PROGRAM ο γυμναστής μπορεί να προσαρμόσει την άσκηση του καρδιαγγειακού συστήματος στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε εξεταζόμενος. Το λογισμικό βοηθά τον προπονητή στον σχεδιασμό του προπονητικού προγράμματος ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις καρδιοαγγειακές προσαρμογές. Ο δείκτης καρδιακού στρες έχει επιπτώσεις στην προτεινόμενη διάρκεια άσκησης και στο είδος της άσκησης που θα πρέπει να πραγματοποιηθεί. Το προπονητικό πρόγραμμα υπολογίζεται αμέσως μετά την μέτρηση. Ο γυμναστής έχει την δυνατότητα να επιλέξει για την επίδραση της προπόνησης που επιθυμεί από τις ακόλουθες κατηγορίες:

• Βελτίωση της υγείας

• Βελτίωση της Φυσικής κατάστασης

• Βελτίωση της απόδοσης

 

 

 

 

 

 

 

Γρήγορο, απλό και επαγγελματικό

Οι μικρές διαστάσεις, ο εύκολος χειρισμός των ηλεκτροδίων και η γρήγορη αξιολόγηση καθιστούν το cardioscan απαραίτητο για κέντρα άσκησης, ομορφιάς και αδυνατίσματος. Οι δυνατότητες προσέλκυσης νέων πελατών με την απλή έγχρωμη απεικόνιση της καρδιάς, του δείκτη στρες και των εξατομικευμένων προγραμμάτων άσκησης αναγνωρίζεται άμεσα. Ένα περιοδικός έλεγχος συστήνεται επίσης και τα μακροχρόνια μέλη ώστε να αντιμετωπίζουν το αυξημένο στρες, την φόρτιση και την κούραση. Τα δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν στον υπολογιστή δείχνοντας την πρόοδο του πελάτη σε ό,τι αφορά την υγεία τους και το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης.

 

 

 

Το τεστ ελέγχου της υγείας που θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους πελάτες

 

Πέρα από τα οφέλη που αναφέρθηκαν προηγουμένως, το Cardioscan αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για την προσέλκυση νέων πελατών. Ο πολύ εύκολος χειρισμός, επιτρέπει στο cardioscan να στηθεί και να χρησιμοποιηθεί σε μερικά μόνο λεπτά κάτι που το καθιστά προσιτό όχι μόνο για τα κέντρα άσκησης ομορφιάς και αδυνατίσματος αλλά και για δραστηριότητες που πραγματοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους, ημέρες προώθησης προϊόντων ή εκθέσεις όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση νέων πελατών.

Η εμπειρία δείχνει ότι μόλις κάποιος δει την απεικόνιση της καρδιάς του, ως ψηφιακό πορτραίτο, στην οθόνη και τους δοθεί η εκτύπωση να την πάρουν στο σπίτι να την μελετήσουν, είναι πολύ πιο πιθανό να είναι δεκτικοί σε ενημερώσεις που αφορούν την ελαχιστοποίηση των καρδιακών κινδύνων καθώς και τις συστάσεις για άσκηση. Αυτό, φυσικά, τους οδηγεί να ανανεώνουν τις ετήσιες εγγραφές τους.

 

cardioscan, η ασφαλής επένδυση

Τα κέντρα άσκησης και ομορφιάς μπορούν να χρησιμοποιήσουν το cardioscan για να διαφημιστούν τοπικά όταν οργανώνουν «ανοικτές ημέρες» προσφέροντας δωρεάν μετρήσεις ελέγχου της καρδιάς. Οι ανοικτές ημέρες έχουν αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικές, καθώς προσελκύουν ένα μεγάλο αριθμό ατόμων που τους ενδιαφέρει να αξιολογήσουν την καρδιά τους, εκ των οποίων ένα μεγάλο ποσοστό θα συνεχίσει την εγγραφή του στο κέντρο. Η επένδυσή σας στο cardioscan θα αποσβεσθεί γρήγορα και εύκολα από τα νέα μέλη που προσελκύσει η νέα υπηρεσία τους πρώτους μόλις 12 μήνες.

Ανεκτίμητο κέρδος: Τα κέντρα άσκησης, ομορφιάς και αδυνατίσματος που είναι εξοπλισμένα με το cardioscan θα παρουσιαστούν στην αγορά ως επαγγελματίες που παρέχουν πρόληψη αλλά και θεραπεία από το στρες και την φόρτιση της καθημερινότητας. Αυτές οι υπηρεσίες εκτιμώνται ιδιαίτερα από το κοινό. Ένα ακόμη πλεονέκτημα το οποίο δεν πρέπει να υποτιμάται είναι και ο σημερινός υψηλός ανταγωνισμός στην αγορά.

 

 

cardioscan: Οφέλη για τον επαγγελματία Γυμναστή - Προπονητή

          Με τον έλεγχο μειώνεται η πιθανότητα καρδιακών παθήσεων στους αθλητές

          Με τα συχνά τεστ βελτιώνεται η διατήρηση των πελατών

          Αποκτά κύρος ειδικού σε θέματα υγείας και καρδιάς

          Προσελκύει νέους πελάτες

 

cardioscan: Οφέλη για τον Φαρμακοποιό

          Διευρύνει την εικόνα του ως ειδικός σε θέματα γενικής υγείας και ελέγχου του στρες

          Προωθεί πωλήσεις προϊόντων που σχετίζονται με το στρες και την καρδιά

          Με τα συχνά τεστ βελτιώνεται η διατήρηση των πελατών

          Με την διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων μάρκετινγκ, όπως για παράδειγμα «ημέρα μέτρησης στρες» ή «ημέρα καρδιάς», προσελκύει νέους πελάτες.

 

cardioscan: Οφέλη για τον Ιατρό

 

          Παρέχει πληροφορίες σχετικά με το στρες και την ισορροπία του αυτόνομου συστήματος

          Ανοίγει νέα ιατρικά πεδία όπως για παράδειγμα την διαχείριση ελέγχου του στρες

          Βοηθά στην επεξήγηση πολύπλοκων ιατρικών δεδομένων

          Αυξάνει την διατήρηση των πελατών και την παρακίνηση να ενδιαφερθούν για την υγεία τους

          Βοηθά να πεισθούν οι πελάτες για την αναγκαιότητα και αποτελεσματικότητα συγκεκριμένων θεραπειών και μετρήσεων

 

To μενού της συσκευής καθώς και οι εκτυπώσεις των αποτελεσμάτων είναι διαθέσιμα μόνο στην Αγγλική ή Γερμανική γλώσσα


Ειδοποιήσεις Περισσότερα
ΕιδοποιήσειςΣας ενδιαφέρει το Cardioscan;

Προσθέστε το στη Wishlist σας και θα ενημερώνεστε άμεσα σε μελλοντικές προσφορές από το δίκτυο των καταστημάτων μας.

Δείτε τη Wishlist σας εδώ

Cardioscan
Επιλέξτε για μεγέθυνση
Cardioscan
Επιλέξτε για μεγέθυνση
Cardioscan
Επιλέξτε για μεγέθυνση
Cardioscan
Επιλέξτε για μεγέθυνση
Cardioscan
Επιλέξτε για μεγέθυνση
science